Consorci Hospitalari de Vic

Aliances i participació

El Consorci Hospitalari de Vic té participació en diferents entitats relacionades amb l'activitat sanitària, i manté aliances amb altres institucions assistencials, universitats i associacions amb l'objectiu de millorar la qualitat de l'atenció, la docència i la recerca, la satisfacció de la ciutadania i la sostenibilitat de l'organització.

Entitats participades

Aliances

Institucions sanitàries

Universitats

Altres entitats

El Consorci Hospitalari de Vic forma part del Sistema Integrat de Salut d'Osona (SISO), organització que treballa coordinadament per millorar els serveis sanitaris i la continuïtat assistencial a la comarca. A nivell assistencial, el CHV també manté acords de col·laboració per desenvolupar programes específics amb l'Hospital de Sant Joan de Déu, el Parc Taulí de Sabadell, l'Hospital Althaia de Manresa, l'Institut Guttmann i l'Hospital de Granollers.

A nivell docent i de recerca, a més de la UVic, el CHV també té convenis de col·laboració amb la Universitat de Girona, la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Lleida i la Universitat Oberta de Catalunya.

En l'àmbit patronal, el CHV està associat al Consorci de Salut i Social de Catalunya i a la Unió Catalana d'Hospitals.

Així mateix, el CHV col·labora amb l'Associació Sant Tomàs PARMO i el seu Centre Riudeperes, amb l'objectiu de millorar l'atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual optimitzant, compartint i racionalitzant els respectius recursos en benefici d'aquest col·lectiu.