← Altres notícies

Teniu un familiar a Urgències? Ara, amb la nostra APP podeu seguir la seva situació des del mòbil

Incorporem una nova funcionalitat a l'aplicació mòbil del CHV que permet als acompanyants saber, en tot moment, quina és la situació del seu familiar mentre està sent atès a les Urgències de l'Hospital Universitari de Vic.

Com funciona?

Per fer-ho, només cal obrir l'APP del CHV, seleccionar l'opció [Situació Pacient a Urgències] i introduir el codi específic de pacient que faciliten al taulell d'informació d'Urgències. Automàticament, l'aplicació mostrarà a la pantalla del mòbil en quin moment del procés assistencial es troba:

  • Pendent de triatge
  • Triatge fet, pendent assignar box
  • Assistència iniciada
  • Pendent resultats de proves
  • Assistència finalitzada. Destí

La nova utilitat es pot fer servir sense estar registrats, doncs funciona des de la part pública de l'APP.

Gestions i informació, a un sol clic

L'aplicació mòbil del CHV és un canal per facilitar les gestions i la informació a pacients i usuaris i els seus familiars. Entre altres utilitats, permet consultar des del mòbil les visites i proves que tenim programades, modificar la data d'una visita, saber el temps estimat en què ens operaran, consultar l'estat d'un pacient mentre està a l'Àrea Quirúrgica o seguir en directe el temps d'espera a Urgències.

L'APP és gratuïta i està disponible per a sistemes operatius Android i per a iPhone. Té una part pública i una altra de personal privada per a la qual cal estar registrats. Per descarregar-la, cal accedir des del mòbil a la pàgina www.chv.cat/app-mobil.