← Altres notícies

Som equip, sou valor!

En el marc del Dia Internacional de les Infermeres, volem reivindicar que els professionals infermers tenen un gran paper, no només en les cures, sinó també en altres àmbits com la recerca, la docència o la gestió. I qui millor que fer-ho que els seus companys. Tots ells posen en valor la tasca diària que realitzen i destaquen com són d'importants en aquests sectors.

Núria Roger, directora de Transferència de Coneixement

"Una infermera és un membre de l'equip de treball complementari amb qui treballem de manera conjunta i que moltes vegades ens ajuda a aterrar el nostre coneixement en la cura del pacient. Des de la vessant de recerca i docència, és un professional amb una capacitat important de generar preguntes.”

Mercè Monmany, gerocultora de la Fundació Gallifa

"Les infermeres són imprescindibles a la sanitat i ens donen suport sempre que ho necessitem. Sense elles no seria possible donar una bona atenció i de qualitat als nostres residents."

Sílvia Sanz, treballadora social de l’Hospital Sant Jaume de Manlleu

"Infermeria és tècnica i vocació. És la barreja perfecta entre coneixements científics i aptituds en matèria de les relacions humanes. Totes dues fan una fusió ideal per crear un professional capaç de tenir cura de nosaltres i cuidar-nos en els processos vitals on emmalaltim. Per mi, Infermeria és entrega".

Joan Cortés, TCAI de l’Hospital Universitari de Vic

"Si hagués de destacar tres coses de les infermeres serien: la cura, la proximitat i l'empatia.”

Rosa Maria Torres, geriatra de l’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic

"La nostra tecnologia punta és el treball interdisciplinari sent un puntal fonamental l'equip d'Infermeria pel seu lideratge, el seu compromís, la seva capacitat de transformació, l'ambició professional i la compassió".

Julià Senyer, operari de manteniment de la Residència Aura i l’Hospital Sant Jaume de Manlleu

"Per mi, una infermera és la persona de referència pel pacient, la que sempre està al seu costat i posa remei a les seves necessitats immediates.”

Aquesta iniciativa forma part del repte 6 del Pla Estratègic 2023-2026 del Consorci Hospitalari de Vic, la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic i Serveis Auxiliars a la Sanitat.