← Altres notícies

Es gradua la primera promoció de Medicina de la UVic-UCC

47 estudiants de sisè curs del grau de Medicina de la UVic-UCC han tancat aquest mes de juny la seva etapa universitària amb l’esperada cerimònia de graduació, celebrada a L’Atlàntida de Vic. Des del CHV-FHSC també vam donar un emotiu comiat setmanes enrere als alumnes adscrits a la Unitat Docent Territorial de Vic, que han realitzat part de les seves pràctiques clíniques amb nosaltres, per desitjar-los molta sort i encerts i agrair-los la confiança rebuda tots aquests anys.

La graduació dels primers estudiants de la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, que van començar el grau el curs 2017-2018, ha suposat un punt i a part en la trajectòria del centre, ara ja amb tots els cursos del grau en ple funcionament i amb una relació estreta amb els centres sanitaris del territori on realitzen les pràctiques clíniques i específiques -vinculades a assignatures- en el marc de les Unitats Docents Territorials (UDT) de Vic i Manresa. L’acte de comiat, celebrat el 5 de juny a L’Atlàntida de Vic, va reunir més de 800 persones entre estudiants, familiars, professorat i representants de la universitat i de diverses institucions sanitàries.

Per donar un comiat especial als 27 alumnes que es van formar a la UDT Vic, des del CHV-FHSC vam celebrar unes setmanes abans, l’11 de maig, un acte a l’Hospital Universitari de Vic. La trobada va comptar amb nombroses mostres d’agraïment i bons desitjos per al futur dels alumnes de part dels principals responsables docents de cada centre, així com una taula rodona en què tres alumnes, l’Aina, l’Artur i l’Àlex, van explicar la seva experiència en les pràctiques als centres assistencials i van destacar les vivències i coneixements que s’emporten de la seva experiència clínica.

Potenciar la docència és una de les nostres línies estratègiques: treballem per generar una marca pròpia de formació, docència, recerca i innovació atractiva per als professionals, i per estrènyer els vincles amb la UVic-UCC i amb entitats del territori, d’acord amb els reptes 3 i 6 del Pla Estratègic 2023-2026 conjunt entre el Consorci Hospitalari de Vic, la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic i Serveis Auxiliars a la Sanitat.

Fotografia de grup a la graduació de la UVic-UCC
Imatges de l'acte d'homenatge celebrat a l'Hospital Universitari de Vic