← Altres notícies

Marc Ribelles, nou cap de l’Oficina Tècnica de Projectes

Aquesta nova oficina, dins la direcció d'Estratègia i Innovació, agrupa diverses funcions i responsabilitats relacionades amb la gestió de projectes i l'assessorament transversal de l'organització.

La gestió d'una sèrie de projectes estratègics transversals ha donat lloc a l'establiment d'una Oficina Tècnica de Projectes i a una nova figura de responsable. Des del juliol, Marc Ribelles Diaz és el nou cap de l'Oficina Tècnica de Projectes. Ribelles dependrà jeràrquicament de la direcció d'Estratègia i Innovació i el seu equip estarà compost per la Nani Diaz-Pavon, com a responsable de la unitat econòmica, i l'Ester Camaño, com a administrativa.

Aquesta oficina és una estructura transversal de l'organització que requereix establir fluxos de treball amb altres àrees i departaments. Els seus principals objectius són:

  • Donar suport als directors i equips de projecte per tenir un procés de planificació i execució de projectes més predictible per complir amb els pressupostos, cronogrames i directrius de l'abast del projecte
  • Resoldre els obstacles del projecte i escalar els problemes de forma més ràpida i fàcil
  • Coordinar la comunicació entre projectes per ser més eficients
  • Millorar el treball en equip entre les àrees / departaments que intervenen en un projecte i optimitzar l'ús de recursos de l'organització compartits entre els projectes
  • Identificar els riscos i planificar en conseqüència.
  • Assessorament i suport als professionals en convocatòries competitives: elaboració de propostes econòmiques; justificació tècnica, econòmica i administrativa de projectes; gestió documental; preparació de processos de contractació de proveïdors.
  • La prestació de suport i assessorament a les direccions de CHV/FHSC/SAS.

Qui és el nou cap de l'Oficina Tècnica de Projectes?

Marc Ribelles Diaz (Vic, 1993) és enginyer biomèdic i està desenvolupant un màster en eHealth, a la Salle Campus de Barcelona. Ha treballat com a consultor i analista en salut durant molts anys i, des del 2021, era Tècnic de Sistemes d'Informació al Servei Català de la Salut.

Marc, benvingut i molts encerts en la teva nova responsabilitat!

Un nou servei: resultat de projectes finançats per la UE i el CatSalut en la Transformació Social

És una sort que les nostres institucions hagin rebut diversos projectes seleccionats a través de les convocatòries de subvencions del Departament de Drets Socials, com part del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea a través del programa Next Generation EU, així com els Projectes Transformadors del CatSalut. El nou Pla Estratègic del CHV-FHSC-SAS ha donat lloc a un conjunt de projectes estratègics que requereixen coordinació i supervisió, fet que ha permès la creació d'una nova oficina tècnica i d'un nou cap amb l'objectiu de garantir que cada projecte es realitzi d'acord amb especificacions detallades i amb una certificació complexa.