Consorci Hospitalari de Vic

Fer rehabilitació

|Text alternatiu|

Al Servei de Rehabilitació realitzem tractaments a persones amb dèficits funcionals que es poden recuperar de forma total o parcial. L'objectiu és millorar la vostra mobilitat, que recupereu funcions o atenuar el dolor mitjançant l'aplicació de diferents tècniques o la realització d'exercicis. Per a cada persona valorem quin és el tractament més adequat segons les seves necessitats.

On he d’anar?

El Consorci Hospitalari de Vic duu a terme els tractaments de rehabilitació en dos centres diferents:

En cas que que la vostra mobilitat estigui molt limitada, també us podem indicar un programa de rehabilitació domiciliària, de manera que serà el nostre personal qui es desplaci a casa vostra per realitzar el tractament.

Normes de funcionament

Abans de començar
Informeu al fisioterapeuta dels vostres antecedents clínics, malalties, al·lèrgies, si dueu marcapassos, si esteu embarassada, etc. És important que ho coneguem.

Puntualitat i assistència
Pel bon funcionament del servei, respecteu l'horari acordat. Si no podeu assistir a alguna de les sessions, cal que ho comuniqueu amb antelació. Si es produeixen més de tres faltes d'assistència sense avís o justificació, se us donarà l'alta.

Menors
Els menors d'edat han de venir acompanyats d'un adult.

Al gimnàs

Podeu consultar, canviar o anul·lar l'hora programada de la sessió trucant al 93 889 11 11

Exercicis en vídeo. T'ensenyem com has de fer els exercicis quan siguis a casa.