Consorci Hospitalari de Vic

M'he de fer una prova

|Text alternatiu|

On he d'anar?

El Consorci Hospitalari de Vic disposa de gabinets d'exploracions i proves a l'Hospital Universitari de Vic i a la Clínica de Vic (edificis B i C). Quan arribeu a l'edifici que se us haurà indicat amb anterioritat, trobareu uns dispensadors de tiquets per validar la vostra arribada. Passeu el full de citacions o la targeta sanitària pel lector i s'imprimirà el tiquet que us indicarà la planta i la sala on es realitzarà la prova i la sala d'espera on us haureu d'esperar. Sereu avisats a través d'una pantalla on es mostrarà el mateix codi imprès al tiquet que us identifica.

Normativa d'acompanyants

Les persones que us hagueu de realitzar una prova podreu accedir i romandre al centre amb un acompanyant.

En el cas de pacients de l'Àrea d'Intervencionisme, pel fet de ser procediments amb sedació, caldrà que pugi un acompanyant fins a la porta de la Unitat, a la planta 1.1, per acompanyar-lo fins a la sortida del centre.

Com programar, canviar o anul·lar una prova

Per programar visites i proves, podreu ser avisats per telèfon, carta o SMS (si tenim el vostre número de telèfon mòbil autoritzat). Si encara no rebeu SMS i hi esteu interessats, us podeu dirigir al taulell administratiu més proper per activar-ho o podeu trucar per telèfon al número de centraleta.

També podeu consultar les proves que teniu programades a través de l'aplicació mòbil del CHV.

Si necessiteu un justificant d'assistència podeu imprimir-lo als mateixos dispensadors de tiquets o sol·licitar-lo al taulell administratiu més proper.

Si la prova requereix anestèsia, us informaran de com funciona el procediment i dels seus riscos associats, i haureu de signar prèviament el Document d'informació i consentiment per a la pràctica de la sedació.

Si teniu algun dubte o necessiteu canviar l'hora programada, podeu trucar al 93 702 77 99 de dilluns a divendres de 8:00 a 17:00 h

Preparació

Per realitzar algunes proves és necessari que feu una preparació prèvia. A continuació, trobareu un llistat on us expliquem en què consisteix cada prova i la preparació que heu de seguir, si és que cal fer-ne: