Consorci Hospitalari de Vic

M'he de fer una prova

|Text alternatiu|

On he d'anar?

El Consorci Hospitalari de Vic disposa de gabinets d'exploracions i proves a l'Hospital Universitari de Vic i a la Clínica de Vic (edificis B i C). Quan arribeu a l'edifici que se us haurà indicat amb anterioritat, trobareu uns dispensadors de tiquets per validar la vostra arribada. Passeu el full de citacions o la targeta sanitària pel lector i s'imprimirà el tiquet que us indicarà la planta i la sala on es realitzarà la prova i la sala d'espera on us haureu d'esperar. Sereu avisats a través d'una pantalla on es mostrarà el mateix codi imprès al tiquet que us identifica.

Normativa d'acompanyants

Les persones que us hagueu de realitzar una prova, haureu de venir sols. Només es permetrà disposar d'un acompanyant en el cas de pacients pediàtrics o en situació de dependència.

En el cas de pacients de l'Àrea d'Intervencionisme, pel fet de ser procediments amb sedació, caldrà que pugi un acompanyant fins a la porta de la Unitat, a la planta 1.1, per acompanyar-lo fins a la sortida del centre.

Com programar, canviar o anul·lar una prova

Per programar visites i proves, podreu ser avisats per telèfon, carta o SMS (si tenim el vostre número de telèfon mòbil autoritzat). Si encara no rebeu SMS i hi esteu interessats, us podeu dirigir al taulell administratiu més proper per activar-ho o podeu trucar per telèfon al número de centraleta.

També podeu consultar les proves que teniu programades a través de l'aplicació mòbil del CHV.

Si necessiteu un justificant d'assistència podeu imprimir-lo als mateixos dispensadors de tiquets o sol·licitar-lo al taulell administratiu més proper.

Si la prova requereix anestèsia, us informaran de com funciona el procediment i dels seus riscos associats, i haureu de signar prèviament el Document d'informació i consentiment per a la pràctica de la sedació.

Si teniu algun dubte o necessiteu canviar l'hora programada, podeu trucar al 93 702 77 99 de dilluns a divendres de 8:00 a 17:00 h

Preparació

Per realitzar algunes proves és necessari que feu una preparació prèvia. A continuació, trobareu un llistat on us expliquem en què consisteix cada prova i la preparació que heu de seguir, si és que cal fer-ne: