Consorci Hospitalari de Vic

Detecció COVID: PCR i antígens

|Text alternatiu|

A les persones usuàries del Consorci Hospitalari de Vic se’ls realitzen les proves de detecció de la COVID-19 necessàries vinculades als processos d’assistència pública i gratuïta. Tanmateix, el CHV també ofereix la possibilitat de realitzar proves PCR, testos d’antígens i serologies de forma senzilla, privada i particular, ja sigui per a poder viatjar o per a altres usos i finalitats personals concretes. El preu tant del test d’antígens com de les proves serològiques és de 25€ mentre que el cost de la prova PCR és de 75€. Totes les proves realitzades permeten disposar del corresponent document que certifica oficialment el resultat obtingut.

Com sol·licito la prova?

La prova s'haurà de sol·licitar mínim amb 24 h d'antelació i es pot fer a través de dues vies:

Quines dades he de facilitar?

Com faig el pagament?

El pagament s'haurà d'haver efectuat previ a la prova, hi ha dues vies per dur-lo a terme:

Com rebré els resultats?

Els resultats de les proves serològiques i del test PCR s’obtenen aproximadament en 24 hores i es poden venir a recollir presencialment els dies laborables a l'edifici C de la Clínica de Vic en horari de 7 a 20:30 h, excepte dissabtes i diumenges quan l'entrega es farà des d'Urgències. També hi ha l'opció de rebre els resultats per correu electrònic.

En el cas dels testos d’antígens, els resultats tarden 20 minuts, així doncs, l’usuari ja pot marxar el mateix dia amb els resultats. Aquests els entregarà l’administrativa de la 4a planta de l’HUV (de dilluns a divendres de 8 a 15h). Fora d'aquest horari l'entrega es farà des d'Urgències.

Per recollir els resultats d'una altra persona caldrà presentar l'autorització pertinent (independentment de si la recollida es fa presencialment o per correu electrònic).