Consorci Hospitalari de Vic

M'he de visitar

|Text alternatiu|

On he d'anar?

Els consultoris del Consorci Hospitalari de Vic estan situats a les àrees de Consultes Externes que hi ha a l'Hospital Universitari de Vic (planta baixa), a la Clínica de Vic (edificis B i C) i a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu (planta baixa). La consulta ambulatòria de salut mental s'ofereix a l'edifici d'Osona Salut Mental. Abans de venir, comproveu al full de citació a quin edifici us heu de dirigir.

Acompanyants

Les persones que tingueu programada una visita amb l'especialista a Consultes Externes o que vingueu a un Hospital de Dia podreu accedir i romandre al centre amb un acompanyant.

Valideu la visita

Quan arribeu a Consultes Externes trobareu uns dispensadors de tiquets per validar la vostra arribada. Passeu el full de citació o la vostra targeta sanitària pel lector i s'imprimirà un tiquet que us indicarà la planta, el consultori on sereu visitats i la sala d'espera on us haureu d'esperar. Un cop a la sala d'espera, sereu avisats a través d'una pantalla on es mostrarà el mateix codi que teniu imprès al tiquet.

Com programar una visita

Per programar visites i proves podreu ser avisats per telèfon, carta o SMS (si tenim el vostre número de telèfon mòbil autoritzat). Si encara no rebeu SMS i hi esteu interessats, us podeu dirigir al taulell administratiu més proper per activar-ho o bé trucar al 93 889 11 11. En cas que faci més d’un any que no us visiteu amb l’especialista, haureu de demanar cita al CAP amb el vostre metge/ssa de capçalera perquè us torni a derivar.

Canviar o anul·lar una visita

Per consultar les visites que teniu programades, per canviar-ne l'hora i dia assignats o bé per anul·lar-les, podeu trucar al 93 702 77 99, de dilluns a divendres de 8 a 17 h. També ho podeu fer directament des del vostre telèfon mòbil a través de l'aplicació mòbil del CHV.

Podeu consultar, canviar o anul·lar l'hora programada de visita trucant al 93 702 77 99 i a través de l'aplicació mòbil del CHV

Si necessiteu un justificant d'assistència podeu imprimir-lo als mateixos dispensadors de tiquets o sol·licitar-lo al taulell administratiu més proper.

Recomanacions per a les visites (PDF 137 KB)