Aplicació mòbil

Com descarregar l'aplicació

L'aplicació del CHV és totalment gratuïta i està disponible per a sistemes operatius Android i per a iPhone. Per descarregar-la, només us cal accedir des del vostre telèfon mòbil a aquesta pàgina (www.chv.cat/app-mobil) i clicar en els següents enllaços:

He oblidat la contrasenya

Si ja esteu donats d'alta a l'App però no recordeu la contrasenya, la mateixa aplicació us permet recuperar-la de forma senzilla i segura a través d'un sms que rebreu al mòbil.

No em puc registrar

Per registrar-vos a l'App, cal que en la vostra fitxa de pacient del CHV hi consti un telèfon mòbil de contacte, doncs és imprescindible per validar la nostra identitat. Si aquesta dada no consta, quan us intenteu donar d'alta la web us indicarà que cal que faciliteu un mòbil: un tràmit que, per qüestions de seguretat, heu de fer de forma presencial als taulells d'Informació i d'Admissions de qualsevol dels centres del Consorci.

També es possible que s’hagi produït algun problema tècnic en la web o en la vostra connexió d’Internet. Podeu provar a registrar-vos una mica més tard o, si el problema persisteix, contactar amb el CHV al telèfon 93 889 11 11 o a través del següent formulari.