Consorci Hospitalari de Vic

Hospital Universitari de Vic

|Alt Image|

Visitar un pacient

Com arribar

L'edifici de l’Hospital Universitari de Vic està format per tres grans blocs, cadascun dels quals disposa d’una entrada pròpia: accés principal (Hospitalització, Cirurgia i Hospitals de dia), Urgències i Àrea Ambulatòria (Consultes i Diagnòstic per la Imatge). Totes les àrees estan connectades entre elles a través de les plantes 0 i 1.

Podeu fer ús del bloc exterior d'ascensors ubicat davant de l'entrada principal, de les escales annexes i també de la rampa de l’aparcament.

Aparcament

L'Hospital compta amb un pàrquing de pagament amb 256 places. Heu d’agafar el tiquet en entrar i validar-lo abans de sortir a les màquines que trobareu a qualsevol de les portes del centre. Els primers 25 minuts són gratuïts, més uns altres 10 minuts extra per sortir, un cop validat el tiquet. Els pacients que heu de freqüentar l'Hospital de manera intensiva, com els usuaris dels hospitals de dia i d'hemodiàlisi, i aquells que hagueu de fer-hi nit, disposeu de tarifes bonificades. Fora del recinte de l’Hospital, a uns 300 metres de l'entrada principal, teniu també un pàrquing municipal gratuït amb capacitat per a 160 vehicles.

Contacta'ns

93 889 11 11

De dilluns a divendres: de 7:00 a 21:00h. Caps de setmana i festius: de 9:00 a 21:00h

Urgències: 24 hores

Adreça:
Carrer de Francesc Pla 'El Vigatà', núm. 1. 08500 Vic