Activitats socials per als professionals

Tradicionalment, els centres del CHV són escenari de diferents activitats i festejos en el marc de diades, festivitats o actes culturals, tant dirigides a pacients i familiars com organitzades en exclusiva per al personal. A més, al llarg de l’any se celebren diversos actes socials de caràcter intern. Aquest 2020 ha estat la gran excepció, doncs les mesures de prevenció per la pandèmia han obligat a suspendre la majoria d’activitats socials.

A principi d'any, una cinquantena de professionals van poder visitar el teatre Atlàntida i gaudir d'espectacles sorpresa en petit format en el marc del 10è aniversari de l'equipament que va convidar a diferents entitats cada setmana per commemorar-ho.

Des de Salut Mental, a través del Servei d'Atenció Psicològica es van organitzar sessions grupals perquè els professionals poguessin compartir les seves vivències i així ajudar-los a gestionar millor l’estrès derivat de l’atenció sanitària als malalts de Covid.

Amb el lema ‘Gràcies per ser-hi’, el cuiner Cesc Molera, juntament amb pares i mares de l'escola Andersen i el forn PaVic van regalar mones als professionals per Pasqua.

Com a continuïtat d'anys anteriors també es van dur a terme activitats organitzades pels mateixos professionals i usuaris, com les sessions de ioga a l'Hospital de Manlleu, que durant la pandèmia es van fer en línia.

Entre els actes de caràcter intern, no es van poder celebrar la sessió de balanç anual ni l'acte d’homenatge a les persones recentment jubilades, mentre que l'acollida i comiat dels residents i l'entrega dels reconeixements anuals de recerca es van fer en format virtual.