Consorci Hospitalari de Vic

Ingrés a l'Hospital Universitari de Vic

Cada pacient té assignat un professional mèdic i infermer per torn. Els horaris de visita mèdica canvien a cada planta, pel que durant les primeres hores de la vostra estada se us explicarà el funcionament de la planta. Els àpats són, aproximadament, a les 9.00, les 13.00 i les 19.00h.

Recomanacions per al malalt

Normativa d’acompanyants

L'accés d'acompanyants a planta està restringit a un sol acompanyant per pacient. En el cas de pacients en situació de final de vida, es permetrà l’accés de més persones, d’acord amb les indicacions que us faci l’equip assistencial.

Per accedir a la planta d’Hospitalització, cada família tindrà una targeta facilitada pel Servei d'Admissions. Quan el pacient rebi l’alta, haureu de retornar la targeta a una bústia situada a l’entrada principal.

Pacients en aïllament:

Menjar i restauració:

Informació a la família i comunicació amb els pacients

Televisió

Podeu adquirir una targeta a la màquina situada a la planta 0.

Quan els familiars no pugueu entrar a l' habitació, entregueu la targeta de TV al personal de l'entrada de l'Hospital i ells la faran arribar a l'habitació. En cas d'avaria, deixeu un missatge al telèfon intern 8888 (gratuït des del telèfon de l' habitació) o al 669204020.

Alta

Més informació i serveis complementaris:

Hospitalització general (adults)

Hospitalització pediàtrica