Activitats socials

Tradicionalment, els centres del CHV són escenari de diferents activitats i festejos en el marc de diades, festivitats o actes culturals, tant dirigides a pacients i familiars com organitzades en exclusiva per al personal. A més, al llarg de l’any se celebren diversos actes socials de caràcter intern. Aquest 2021, les mesures de prevenció per la Covid-19 han obligat a suspendre o adaptar alguns d'aquests actes.

Persones cuidadores

A l'Hospital Universitari de Vic, amb motiu del Dia Mundial de les Persones Cuidadores, vam regalar bufandes per abrigar les persones cuidadores dels pacients ingressats que venien a operar-se o a seguir algun tractament. L’objectiu de la iniciativa: donar-los escalf en els dies freds d'hivern.

Acollida i comiat de residents

Per altra banda, l'Hospital Universitari de Vic va acollir durant el mes de juliol la presentació dels 25 nous metges, infermeres i psicòlogues internes residents (MIR, IIR i PIR) que aquest any han començat la seva formació com a especialistes als hospitals i centres sanitaris d'Osona. Són 18 metges i 7 infermeres que passaran entre 2 i 5 anys cursant la seva especialització als centres del Consorci Hospitalari de Vic i als CAP de la comarca.

Trobades intergeneracionals

Els alumnes de 4t d'ESO de La Salle de Manlleu han pogut continuar col·laborant amb les persones usuàries de l'Hospital de dia de l'Hospital de Manlleu, amb un nou format dels tallers intergeneracionals adaptat a les restriccions per la pandèmia.