Innovació

Aquest 2017, hem mantingut el conveni de col·laboració amb l'Hospital Clínic de Barcelona per donar suport al desenvolupament de la innovació al CHV, així com uns altres quatre convenis amb empreses i universitats per desenvolupar diferents projectes d'innovació en un context de partenariat. També hem aconseguit la certificació de dos projectes per part de l'Observatori d'Innovació en Gestió en Salut (OIGS) i s'ha obtingut un Model d'Utilitat per part d'un infermer del CHV.

Com a membre col·laborador de la plataforma ITEMAS, plataforma d'innovació en tecnologies mèdiques i sanitàries de l'Instituto de Salud Carlos III, el Consorci ha participat en el grup de treball específic ‘Estructuració de les Unitats de Suport a la Innovació’. Fruit d'aquesta col·laboració, es va elaborar un pòster per a l'Assamblea Anual d'ITEMAS, celebrada a l’octubre a Santander. També s’ha mantingut la relació amb la Xarxa d'Innovació en Salut a Catalunya (XISCAT) a través de la Fundació d'Osona per a la Recerca i l'Educació Sanitàries (FORES).

L’aposta per la innovació també ha estat reconeguda per La Unió Catalana d'Hospitals, que ha concedit el Premi a la innovació en gestió pl programa de beques "El Centre de dia Josep Roqué i Castell obert a tothom".