Activitats socials

Bona part de les activitats socials s’han organitzat enguany al voltant de la celebració del 30è aniversari del CHV. A banda, coordinades per la Comissió d'Afers Socials, s'han dut a terme activitats vinculades a diades, festivitats o actes culturals dirigides tant a pacients i familiars com al personal:

  • Celebració del Dia del Voluntari, com a acte institucional d'agraïment a aquest col·lectiu.
  • Festivitats de Reis a l’Hospital Universitari de Vic, per als nens ingressats i per als fills/néts/nebots dels professionals del CHV, i a l’Hospital de Manlleu per als pacients ingressats.
  • Col·laboració amb el Festival Internacional de Música de Cantonigròs, amb actuacions de cors a l’Hospital Universitari de Vic i a l’Hospital de Manlleu, que permeten apropar el cant coral a persones que, per les seves circumstàncies, hi tenen difícil accés.
  • Variat programa d’activitats per als usuaris de la Residència Aura, al llarg de tot l’any.
  • Dia del Malalt a l’Hospital Universitari de Vic.
  • Decoració per Nadal dels diferents edificis del CHV, a càrrec dels professionals i de pacients/usuaris.
  • Per la Diada de Sant Jordi, lectura de poemes en català i amazic a la Residència Aura.

Actes i activitats per als professionals

Entre els actes socials de caràcter intern dirigits als professionals, aquest 2017 destaquen les diferents activitats per celebrar el 30è aniversari del Consorci, amb sortides culturals, activitats esportives, etc. D'altra banda, s'han portat a terme una vegada més la sessió de balanç anual, l'acollida i comiat dels metges i infermeres residents, els premis anuals del CHV a les millors publicacions i a la millor comunicació, i l'homenatge a la trajectòria professional a les persones recentment jubilades (13) i als professionals amb més de 25 anys a l'empresa (44). També cal destacar les activitats organitzades pels mateixos professionals, com les sessions de ioga a l'Hospital de Manlleu i les sessions de Reiki per a pacients i professionals a la Unitat d'Oncologia.