Activitats socials

La Comissió d'Afers Socials assessora el Consorci Hospitalari de Vic en les activitats vinculades a diades, festivitats o actes culturals dirigides tant a pacients i familiars com al personal. Entre les activitats que es desenvolupen al llarg de l’any, destaquen les següents:

  • Celebració del Dia del Voluntari, com a acte institucional d'agraïment a aquest col·lectiu.
  • Festivitats de Reis a l’Hospital Universitari de Vic, per als nens ingressats i per als fills/néts/nebots dels professionals del CHV, i a l’Hospital de Manlleu per als pacients ingressats.
  • Col·laboració amb el Festival Internacional de Música de Cantonigròs, amb actuacions de cors a l’Hospital Universitari de Vic i a l’Hospital de Manlleu, que permeten apropar el cant coral a persones que, per les seves circumstàncies, hi tenen difícil accés.
  • Variat programa d’activitats per als usuaris de la Residència Aura, al llarg de tot l’any.
  • Dia del Malalt a l’Hospital Universitari de Vic.
  • Decoració per Nadal dels diferents edificis del CHV, a càrrec dels professionals i de pacients/usuaris.

Actes i activitats per als professionals

Entre els actes socials de caràcter intern dirigits als professionals, destaca la sessió de balanç anual presentada per la Direcció General, l'acollida i comiat dels metges i infermeres residents, els premis anuals del CHV a les millors publicacions i a la millor comunicació, i l'homenatge a la trajectòria professional a les persones recentment jubilades i als professionals amb més de 25 anys a l'empresa. També cal destacar les activitats organitzades pels mateixos professionals, com les sessions de ioga a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu i les sessions de Reiki per a pacients i professionals a la Unitat d'Oncologia.