Activitats socials

Bona part de les activitats coordinades per la Comissió d'Afers Socials del CHV s'han dut a terme en el marc de diades, festivitats o actes culturals, tant les dirigides a pacients i familiars com les organitzades en exclusiva per al personal:

  • Festivitats de Reis a l’Hospital Universitari de Vic, per als nens ingressats i per als fills/néts/nebots dels professionals del CHV, i a l’Hospital de Manlleu per als pacients ingressats.
  • Variat programa d’activitats per als usuaris de la Residència Aura, al llarg de tot l’any.
  • Dia del Malalt a l’Hospital Universitari de Vic.
  • Decoració per Nadal dels diferents edificis del CHV, a càrrec dels professionals i de pacients/usuaris.
  • Per la Diada de Sant Jordi, va tenir lloc una passejada fins la plaça Fra Bernadí de Manlleu amb alguns residents acompanyats de voluntaris i professionals. Es va fer una obertura de la tómbola al voluntariat i concert i lectura de poemes a la sala d'actes de la Residència Aura.

Actes i activitats per als professionals

Entre els actes socials de caràcter intern dirigits als professionals, aquest 2019 destaquen una vegada més la sessió de balanç anual, l'acollida i comiat dels metges i infermeres residents, els premis anuals del CHV a les millors publicacions i a la millor comunicació, i l'homenatge a la trajectòria professional a les persones recentment jubilades (15) i als professionals amb més de 25 anys a l'empresa (16). També cal destacar les activitats organitzades pels mateixos professionals i usuaris, com les sessions de ioga a l'Hospital de Manlleu i les sessions de Reiki per a pacients i professionals a la Unitat d'Oncologia.